Son güncellenme :03.05.2024 13:29

Spor > Aslan eriyor Drogba geziyor

04.03.2014

Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Didier Drogba Avrupa turuna çıktı.

Mancini’nin sürpriz biçimde Rize’ye götürmediği Fildişi Sahilli golcü önce Milano’ya giderek yakın arkadaşı Mario Balotelli ile hasret giderdi ardından da Londra’ya geçti.

Galatasaray’da Roberto Mancini tarafından sürpriz şekilde Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Didier Drogba Avrupa turuna çıktı.

Rize kadrosunda yer almadığını öğrenince Milano’ya giden ve yakın arkadaşı Mario Balotelli ile zaman geçiren Fildişi Sahilli golcü dün akşam da Londra’ya geçti. Drogba bugün de Belçika’ya giderek, Fildişi Sahilleri Milli Takımı kampına katılacak.

Kadroya alınmamasıyla ilgili 3puan.com’a konuşan Drogba, “Hoca böyle bir karar verdi. Benimle konuşarak önümüzdeki günlerde daha dinç olmam için dinlendirmek istediğini söyledi. Ayrıca milli maç oynayacağımı bunun da beni fizik olarak biraz daha yıpratabileceğini belirtti. Konuşarak her şey daha kolay oluyor. Bu akşam (dün) oynanacak Milan-Juventus maçını izlemeyeceğim. Yanlış anlaşılabilir. Ailemle buluşmak için Londra’ya geçiyorum” ifadelerini kullandı.

Didier Drogba’nın perşembe günü İstanbul’a dönerek takıma katılması bekleniyor.

KAYNAK : sonsayfa.com