Son güncellenme :01.05.2024 22:24

Siyaset > Bahçeli İzmir’de konuşuyor

05.03.2014

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında İzmir’de konuşuyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında İzmir’de konuşuyor.

İşte Bahçeli’nin açıklamalarından önemli satırbaşları:

AKP’nin beslemesi sözde aydınlar Türkiyeyi toz pembe göstermektedir. AK Parti’ye oy vermişsen kendi kendinize mukayese yaptığınız zaman ben bu iktidar döneminde daha huzurluyum gelir seviyem arttı demeniz söz konusu mudur? İktidarın siyasi ömrü tükenmiştir bu iktidardan artık gelecek umudu kalmamıştır. Türkiye’nin temel sorunları için bir planları var mı?

Şimdi miting miting dolaşıyorlar asıl montaj orada gelenleri üst üste koyuyor. Bu kadar yoılsuzluktan sonra hala millet bunun peşinden mi gidiyor?

Biz her gün ilerimizle görüşürken gümbür gümbür geliyoruz. Ak Partiden yolsuzluk ve rüşvetin hesabını sormak için geliyoruz. Ne kadar ayakkabı kutusu varsa hepsini kontrol edeceğiz. İçinde ayakkabı mı var para mı?

Şimdi de oğluyla evden eve oraya taşınır gibi bir şirket kurmuşlar. Sonra da montaj diyor. İnşallah bu montaj olsun yoksa, vay halimize. Sayın Erdoğan’ın yapacağı tek bir şey var. Diyecek ki benim adım Ak’tır. Yargıya kolluk kuvvetlerine talimat veriyorum.Yolsuzluğun üzerine gideceğim, demesi gerekirken 76 günden bu yana Başbakan yolszluğun üzerini örtmeye televizyonları ve meydanları meşgul etmeye çaılşmaktadır. Kemalpaşa’dan Sayın Başbakana seselniyorum “Yolsuzluk yapmadığınızu iddia ediniz miting yapmayınız seçimlere kadar yargıyı hareklete geçiriyorum dürüst ahlaklı savcı ve hakimlerin alaylarını görevlendiriyorum” demiş olsa. Bu başkana yazık oldu bu adama diye halk sandığa koşar AKP’yi aklamak için. Şimdi sandığa gidecek hali de yok. Ama halk “Savcıya gidip Bilal’le ifade vermediğin sürece, sana oy yok diyecek”.

İzmirliler bu 630 milyon doları bir havuza koyacağınız yerde ev kadınları iyi bilir deterjan kutularını havuza döküp AKP’yi bi çindirsinler bakalım.

KAYNAK : sonsayfa.com