Son güncellenme :19.05.2024 05:47

Medya > ”Bu yazarlar safa yatıyor”

14.01.2014

Orduya kumpas kurdular sözüyle yeniden yargılama tartışmalarının fitilini ateşleyen Yalçın Akdoğan, bu kez bazı yazarlara mesaj verdi.

Başbakan Erdoğan’ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan, maneviyat söylemini ağızlarından düşürmeyen bazı yazarların, safa yatarak orta yerdeki vicdansızlığı görmezden geldiğini yazdı. Akdoğan’ın işaret ettiği yazarlar merak konusu oldu.

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, hükümet cemaat kavgasını ve 17 Aralık sürecini Star gazetesindeki köşesinde ele aldı. Erdoğan’a en yakın isimlerden biri olan Akdoğan, paralel yapılanmaya yönelik sert eleştirilerde bulunuyor.

Orduya kumpas iddiasıyla gündem olan Akdoğan, yazısında sahte deliller ve kurgu tertiplerle karartılan hayatlara ses çıkarmamakla eleştirdiği maneviyatçı yazarlara seslendi.

VİCDANLAR DEVRE DIŞI

(…)Belli bir makama gelmek için alternatifleri karalayan, gayri ahlaki suçlamalarla devre dışı bırakan tahammülsüz bir insan, vicdani duyarlılığını kaybetmiş demektir.

Sahte delillerle, kurgu ve tertiplerle masum insanlara büyük suçlar isnat edenler vicdanı devre dışı bırakmış demektir.

Yalan ve iftira olduğunu bile bile insanları karalayanlar, itibarsızlaştırma operasyonlarına girişenler açık bir şekilde vicdanlarını susturmuş demektir.

VİCDANLARINI ŞEYTANA SATANLAR

Özel hayatı ve mahremiyeti illegal şekilde mercek altına alıp şantaj aracına dönüştürenler vicdanlarını şeytana satmış demektir.

SAFA YATIYORLAR

Vicdan ve maneviyat söylemini ağızlarından düşürmeyen bazı yazarlar açıkça safa yatarak orta yerdeki vicdansızlığı görmezden geliyorlar.

“Takiyye, her yol mübahtır, savaş hiledir” gibi sakat anlayışlarla üretilen canavarın nasıl devlet içinde hastalıklı bir yapı oluşturduğu gözlerden kaçırılmaya çalışılıyor.

Oysa biliyoruz ki inançsızlık devam eder ama zulüm devam etmez. Vicdanını devre dışı bırakan insanların giriştiği zulüm ve tertipler bir noktadan sonra Arş-ı A’la’yı titretir ve ters tepmeye başlar. Çünkü hiçbir yalan ve haksızlık ilelebet sürmez.

KAYNAK : sonsayfa.com