Son güncellenme :18.04.2024 07:26

Güncel > İnce: ‘Gerçek yüzlerini görün!’

26.03.2014

Muharrem İnce, Ordulu seçmenlere sitem etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunak üzere Ordu’nun Ünye İlçesi’ne gelen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, burada partililere seslendi. 30 Mart’ta sadece bir belediye başkanı seçmeyeceklerini belirten İnce, “30 Mart’ta bu hırsızlık düzenini, bu yolsuzluk düzenini, bu rüşvet düzenini onaylıyor musunuz, onaylamıyor musunuz? Aynı zamanda bunu da seçeceksiniz. AKP’ye oy verenlere sesleniyorum; tamam sizin bir kabahatiniz yok, siz iyi niyetlice oy verdiniz, ama artık gerçek yüzlerini görün. Soymuşlar memleketi görmüyor musun kardeşim? Ordululara sesleniyorum, yolları kestiniz ‘fındık para etmiyor’ diye. Sonra yüzde 65 oy verdiniz.

O zaman yolları niye kesiyorsunuz? Bunu insanlara yumuşak anlatacağız, kızmadan. Adama ceketini çıkartmanın yolu zorbalık değil, ona hakaret etmek değil, sabretmek ve güzel güzel anlatmak, bunu ancak böyle yapabiliriz” dedi.

ŞİİRLİ GÖNDERME YAPTI

Konuşmasının devamında Başbakan Erdoğan için yazdığı şiiri okuyan Muharrem İnce, “Başbakana bir şiir yazdım, bakalım beğenecek misiniz?” diyerek yazdığı şu şiiri okudu:

‘Meclise gelemedi, meydanlarda gürledi. Kutuların suçunu, savcılara yükledi. Besmeleyle başladı, Türkiye’yi dışladı. Küçücük çocukları, Tomalarla haşladı. Yandaşları kefenlere büründü, sık dişini Türkiye, 30 Mart’ta Yüce Divan görüldü.”  

KAYNAK : gazetesiz.com