Son güncellenme :20.04.2024 10:31

Spor > Milli Takım’da bir sakatlık şoku daha

04.03.2014

A Milli Futbol Takımı’nın İsveç ile 5 Mart Çarşamba günü Ankara’da yapacağı özel maça davet edilen Ömer Toprak, sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, A Milli Takım’ının İsveç ile yapacağı özel karşılaşma için çağrılan Bayer 04 Leverkusenli futbolcu Ömer Toprak’ın, takımının Mainz 05 ile oynadığı lig maçında sağ ayak bileğinden geçirdiği yaralanmadan dolayı aday kadrodan çıkarıldığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, A Milli Takım’ının İstanbul’daki kampına katılan Ömer’in sağlık heyeti tarafından yapılan tetkik ve muayenesi neticesinde, oyuncunun sağ ayak bileğinde krampon darbesi sonucu oluşan 3 santimetrelik derin bir yara bulunduğu ve bölgeye dikiş atıldığının görüldüğü, sağlık heyetinin sporcunun sağlığını riske etmemek için aday kadrodan çıkarılması yönünde görüş bildirdiği ve Ömer’in tedavisine kulübünde devam etmesinin uygun bulunduğu kaydedildi.

Bu arada Akhisar Belediyespor’un savunma oyuncusu Uğur Demirok’un da aday kadroya dahil edildiği açıklandı.

Daha önce 26 kez genç milli kategorilerde ay-yıldızlı formayı giyen Uğur, böylelikle ilk kez A Milli Takım’a davet edildi.

KAYNAK : sonsayfa.com