Son güncellenme :29.03.2024 10:21

Siyaset > Sandıklara ”sahip çıkın” vurgusu

26.03.2014

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Eğer biz sandıklara sıkı sahip çıkarsak, vatandaş yine de AK Parti diyecek ve reyimizi gümbür gümbür daha da arttıracak, ben buna yürekten inanıyorum” dedi.

İHA

Bakan Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği memleketi Afyonkarahisar’da, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, sandık kurulu ve sandık müşahitleri bilgilendirme toplantısına katıldı.

Termal bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bakan Eroğlu, yaklaşan 30 Mart seçimlerinin geçmişteki her seçimden daha önemli olduğunu kaydetti. AK Parti’nin her seçimde oyunu arttırdığını hatırlatan Bakan Eroğlu, bu seçimlerde de aynı başarının sağlanacağına inandığını ancak bunda sandıklara sahip çıkılmasının çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bakan Eroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Özellikle bu 30 Mart seçimleri her seçimden daha farklı bir seçim. Biliyorsunuz AK Parti her seçimde oyunu arttırarak geldi. Bütün seçimlerde oyunu arttırdı Allah’ın izniyle. Çünkü AK Parti milletin bağrından çıkmış bir parti niyetimiz halis dolayısıyla Cenab-ı Allah’ın yardımına da mazhar oluyoruz. Tabii özellikle milletin yükselişini hazmedemeyenler, işte bu seçimlerde AK Parti’nin önünü kesmek dolayısıyla Türkiye’nin muhteşem yükselişini engellemek, bir takım oyunlar, tezgahlar peşine düştüler. Ama ben her tarafı gezdim, gezmediğimi yer kalmadı. Hele son 2 aydır, Diyarbakır’dan başlayarak Şanlıurfa, Hatay, Osmaniye, Adana, Mersin, Antalya, Isparta, Burdur, Marmara ve Ege Bölgesi’nin tamamı olmak üzere gezdim. Ama her yerde şunu gördüm vatandaş bu olayın hakikaten farkına vardı. İnanın eğer biz sandıklara sıkı sahip çıkarsak vatandaş yinede AK Parti diyecek ve reyimizi gümbür gümbür daha da arttıracak ben buna yürekten inanıyorum. Ama burada sandığa sahip çıkmak gerektiğini burada vurgulamak istiyorum. Neticede vatandaşın reyini sağlayamayacak olanlar, en azından onları ikna edemeyecek olanlar, sandıkta bir takım hileler, bir takım yanlış tertiplerle sandıkta kazanmak isteyeceklerdir. Başbakanımızın dediği bir söz var, ’Seçim sandıkta kazanılır, sandıkta kaybedilir.’ Dolayısıyla sizler bence sizler en önemli görevi ifa edeceksiniz. Ben sizlere şimdiden teşekkür ediyorum, hayırlı olsun.”

KAYNAK : sonsayfa.com