Son güncellenme :19.05.2024 15:29

Spor > Türkiye Kupası Galatasaray’ın

12.01.2014

Türkiye Kupası Galatasaray’ın

Kadın basketbolunda 22. Spor Toto Türkiye Kupası final maçında Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe’yi 76-70 yenerek üst üste beşinci kez bu kupayı müzesine götürdü.

Galatasaray ile Fenerbahçe’yi Türkiye Kupası Finali’nde karşılaştıran maçta karşılaşmanın hakemleri tribünlerdeki küfürlerden dolayı maçı kısa süre durdurdu. Ankara Spor Salonu’nda oynanan maçta iki takım taraftarları da karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Ancak bazı taraftarların toplu halde ve uzun süreli küfürlerinden sonra maça ara geldi.

HAKEMLER MASAYI UYARDI

Çok kısa süren arada hakemler masayı uyardı ve gereken güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi. Bunun ardından sahaya ek olarak özel güvenlik görevlileri getirildi. Saha dışında da ek polis gücü bulundurulacak.

MAÇ BİTİMİNDE OLAY ÇIKTI

Öte yandan maçın bitimine saniyeler kala olaylar çıktı. Galatasaray Odeabank, maçın bitimine 3 saniye kala 76-70′lik üstünlüğe sahipken Fenerbahçe tribünlerinden sahaya atılan yabancı maddeler sonrasında maçın hakemi soyunma odasına gitti.

Maçın hakemi soyunma odasına gidip maçı durdururken tribünlerden sahaya atlayan bir taraftar güvenlik görevlileri tarafından güçlükle yakalandı ve kontrol altına alındı. Maçı ise Galatasaray 76-70 kazandı.